Skip to main content

Spatialworld Oy

Spatialworld Oy

Spatialworld Oy är en auktoriserad representant för GE Digital för Smallworld GIS-produkter och tjänster i Finland, Sverige och Baltikum. Från GE Grid Solutions representerar vi Kelman, Hydran och Intellix produkter och tjänster. Safe Software FME-produkter hör också till de produkter vi representerar.

 

Vi erbjuder våra kunder produkter baserade på dessa branschledande teknologier, samt relaterade tjänster som support, utbildning och rådgivning. Vi genomför och leder projekt själva eller i samarbete med andra aktörer.

 

Smallworldbaserade lösningar för att hjälpa våra kunder bygga, driva och underhålla komplexa försörjningsnät. Smallworld beprövade objektorienterade teknologi stöder våra kunders affärsprocesser och genom integration med befintliga affärssystem skapas ett sömlöst flöde av information inom hela organisationen.

 

Med Kelman och Hydran transformatorövervakningsprodukter kan transformatorskador upptäckas i ett tidigt skede, kostsamma oplanerade driftstopp och utrustningshaverier kan därmed undvikas.

 

Med Safe Softwares FME-produkter kan geografisk information och annan data läsas från en mängd olika källor, analyseras och kombineras med annan data, fel kan korrigeras och data kan exporteras till andra system och filer. FME är också ett mycket använt verktyg för konverteringar och systemintegration. Med FME kan komplexa dataflödesprocesser byggas utan kodning med hjälp av ett grafiskt användargränssnitt.