Skip to main content

Spatialworld Oy

Spatialworld Oy

Spatialworld Oy on GE Digitalin Smallworld GIS -tuotteiden ja -palveluiden valtuutettu edustaja Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Edustamme myös GE Grid Solutionsin Kelman-, Hydran- ja Intellix-kunnonvalvontatuotteita ja palveluita niihin. Safe Softwaren FME-tuotteet ovat myös edustamiemme tuotteiden joukossa.

 

Tarjoamme asiakkaillemme näihin alan johtaviin teknologioihin perustuvia tuotteita sekä niihin liittyviä palveluita, kuten tukea, koulutusta ja konsultointia. Voimme myös toteuttaa projekteja itse tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

 

Smallworld GIS-pohjaiset sovellukset auttavat asiakkaitamme suunnittelemaan, rakentamaan, käyttämään ja hallitsemaan monimutkaisia laitteistoverkkoja. Sovellukset rakentuvat asiakasympäristöissä testattuun olioteknologiaan. Sovellukset huolehtivat tietojen eheydestä ja ne on helppo integroida muihin organisaation sovelluksiin, mikä mahdollistaa saumattoman tiedonkulun organisaation sisällä.

 

Kelman- ja Hydran-muuntajavalvontatuotteilla muuntajavauriot voidaan havaita varhaisessa vaiheessa, jolloin kalliit, suunnittelemattomat keskeytykset ja laitehäiriöt voidaan minimoida.

 

Safe Softwaren FME-tuotteilla paikkatietoja ja monia muita tietoja voidaan lukea useista eri lähteistä, analysoida ja yhdistää muihin tietoihin, korjata virheitä ja viedä tiedot muihin järjestelmiin ja tiedostoihin. FME on myös paljon käytetty työkalu muuntamiseen ja järjestelmien integrointiin. FME:n avulla voidaan rakentaa monimutkaisia tiedonkulkuprosesseja ilman koodausta graafisen käyttöliittymän avulla.