Kelman DGA 900

Kelman DGA 900
GE:n uusi Kelman DGA 900 on uuden sukupolven monikaasu-DGA- ja kosteusanalysaattori jatkuvaan mittaukseen. Laitteen ydin on pitkälle kehitetty versio GE:n fotoakustisesta mittaustekniikasta (Photo Acoustic Spectroscopy, PAS) mikä mahdollistaa laboratoriotasoisen tarkkuuden ja toistettavuuden ilman kulutusosia tai jatkuvaa kalibrointitarvetta.

Kelman DGA 900:ssa hyödynnetään yli 40 vuoden globaalia DGA-toimittajakokemusta. Se kiteyttää kokemukset ja kehitystyön aikaisemmista malleista. Kehitystyön tuloksia ovat muun muassa parempi suorituskyky, uudet innovatiiviset ominaisuudet, parempi käyttäjäkokemus sekä parempi kestävyys.

Käyttökohteet

Kelman DGA 900 on korvaamaton perustyökalu Asset Performance Managementin (APM) toteuttamiseen sähköntuotannossa, sähkönsiirrossa ja teollisuudessa. Se mahdollistaa laitekannan uudistamisen kuntoon perustuen ja parantaa sekä sähköjärjestelmän luotettavuutta että käytettävyyttä.

DS-Agile™ ja PREDIX™ Grid APM valmiina laitteena DGA 900:n laajat kommunikointitavat ja protokollat mahdollistavat kytkeytymisen näihin järjestelmiin kuten myös integroinnin GE:n Perception™ muuntajakannan hallintaohjelmistoon ja edelleen muihin ohjelmistoihin kuten historia- ja SCADA-järjestelmiin.

Tärkeimmät edut

Kaasutasot ja hälytysrajat esitettynä Kelman DGA 900-laitteen LCD-näytöllä

  • Tarjoaa etähälytyksen ja monikaasudiagnostiikan heikkenevän muuntajan tilasta
  • Nopeuttaa toiminnallista päätöksentekoa ilman tarvetta käsinäytteenottoon ja analysointiin
  • Ongelmat voidaan havaita alkuvaiheessa ja välttää siten odottamattomia vikoja sekä helpottaa suunniteltuja katkoksia
  • Mahdollistaa todelliseen kuntoon perustuvan ylläpidon ja laitteiden uusintastrategian
  • Laitteen optimaalinen suorituskyky ei vaadi kulutusosia tai uudelleenkalibrointia
  • Uusi “Rapid Mode” mahdollistaa lähes reaaliaikaista tietoa nopeasti kehittyvistä vioista
  • Tehostettu laskentateho, erittäin skaalattavat I / O-liitännät ja integroitu käyttöliittymä tarjoavat tehokkaan ja erittäin joustavan valvontaratkaisun muuntajaan
  • Yhteensopiva mineraalieristysöljyjen ja uudempien esteripohjaisten nesteiden (luonnollisten ja synteettisten) kanssa

Lataa Kelman DGA 900 Fact Sheet (PDF, 1,05 MB)