Skip to main content

FME Flow

Automatisoi kaikki datan muuntamiseen liittyvä FME Flow:lla.

Automatisoi

Prosessoi aineistoja automaattisesti määrittelemällä tapahtumia tai ajastuksia, mistä ajot käynnistyvät. Voit esimerkiksi tarkkailla kansiota, sähköpostia tai rajapintaa, ja asettaa haluamasi ajot käynnistymään joko tietyssä järjestyksessä peräkkäin tai yhtä aikaa rinnakkain.

Tapahtumapohjainen ajojen käynnistys

FME Flow:n käyttöliittymän avulla voit määritellä tapahtumia, joiden pohjalta ajot käynnistyvät. Tapahtuma voi olla esimerkiksi uusi tai muokattu aineisto, rajapinnasta tuleva viesti tai sähköposti, mikä käynnistää valitsemiasi ajoja.

Ajojen ajastaminen

Luo prosesseista toistettavia rutiineja FME Flow:n ajastustoimintojen avulla. Voit määritellä, milloin ja millaisin välein ajastukset käynnistyvät, ja hallita ajastuksia helposti.

FME Flow mahdollistaa lisäksi viestien lähetyksen onnistuneista ajoista ja virhetilanteista.

FME Flow:n palvelut

Voit toteuttaa aineistojen lataus- ja muunnospalvelut helposti FME Flow:n avulla, ja kytkeä FME Flow:n toiminnallisuudet esimerkiksi karttakäyttöliittymän taustalle. Palveluita on kätevä muokata FME Formilla, ja ne voidaan julkaista uudelleen FME Flow:lle ilman käyttökatkoa.

FME Flow Hosted: FME Flow täydellä ylläpidolla

Haluatko automatisoida työnkulkuja, jotka olet tehnyt FME Formilla, mutta tarvittavat koneet ja resurssit FME Flow:lle puuttuvat? FME Flow Hosted on ratkaisu. Me pystytämme, konfiguroimme ja ylläpidämme FME Flow:n puolestasi pilvessämme.

Turvallisuus

FME Flow on huipputurvallinen ohjelmisto. Turvallisuus on otettu huomioon autentikoinnissa, käyttäjärooleissa, datan hallinnassa ja tiedonsiirrossa verkossa. Lue lisää.

Skaalautuvuus

FME Flow:ta helppo skaalata ylöspäin lisäengineillä. Ota lisätehoa käyttöösi ilman käyttökatkoa. Lue lisää.

Helppokäyttöisyys

FMe Flow:n käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja intuitiiviseksi, ja automatisointien ja palvelujen pystyttäminen on nopeaa.

REST API

FME Flow:n REST API sisältää runsaasti toimintoja FME Flow:n hallintaan. Ajojen käynnistys FME Flow:n ulkopuolelta on helppoa sen avulla. Lue lisää.

Vikasietoisuus

FME Flow on vikasietoinen, ja se toipuu hyvin erilaisista virhetilanteista. Siten datasi ja prosessisi ovat turvassa. Lue lisää.

Liitettävyys

FME Flow:n voi kytkeä helposti muihin sovelluksiin, järjestelmiin ja webbikäyttöliittymiin, ja näin saat FME:n koko muunnoskapasiteetin niiden käyttöön.

Haluatko FME Flow:n toiminnallisuudet pilvipalveluna? Lue lisää tai ota yhteyttä.