Skip to main content

Smallworld-asiakkaat

Tyypillinen Smallworld-asiakas suunnittelee, rakentaa, käyttää ja hallinnoi monimutkaisia verkkoja käyttäen Smallworld-ohjelmistoa. Asiakkaat edustavat seuraavia liiketoiminnan aloja ja työskentelevät seuraavien sovelluksien kanssa:

  • Laitosverkkojen ratkaisut. Integroidut sovellukset siirto- ja jakeluverkkojen sekä -varojen suunnitteluun ja hallinnointiin.
  • Puhelinverkkoratkaisut. Peräkkäisten puhelinverkkojen ratkaisut, jotka yhdistävät verkkorakennusten sisä- ja ulkopuolisen datan fyysiseen ja loogiseen verkkoon.
  • GIS-ratkaisut. Paikkatiedon hallinnointia valtiolle ja teollisuudenaloille kuten liikennejärjestelmät, kuntasuunnittelu, ja maan varallisuuden hallinnoinnin seuranta.

Paikkatiedon käytön kasvu organisaatioissa, nopeat muutokset työympäristössä ja kasvava tarve integroiduille järjestelmille luovat uusia tarpeita ja vaatimuksia moderneille GIS-sovelluksille. Smallworld-teknologia vastaa näihin haasteisiin tarjoamalla avoimen ja skaalattavan ohjelmistoarkkitehtuurin sekä nopean sovelluskehityksen.