Skip to main content

Kelman DGA 900 TAPTRANS

9 kaasun online-analysaattori muuntajaan ja käämikytkimeen, laajennettavissa kokonaisvaltaiseksi muuntajavalvontajärjestelmäksi (TMS)

Patentoitu Kelman DGA 900 TAPTRANS on suunniteltu käämikytkimellisen muuntajan online-valvontaan. Käämikytkin on yksi muuntajan haavoittuvimmista osista ja se aiheuttaa suuren osan odottamattomista käyttökeskeytyksistä. Kelman DGA 900 TAPTRANS tarjoaa online-DGAn niin muuntajan pääsäiliöön kun myös käämikytkimen öljyille. Käämikytkimen tehokytkimen öljypiiri on kokonaan erillään muista öljypiireistä jolloin riskiä öljyjen sekoittumisesta ei ole. Analysaattorin mittausmenetelmän, fotoakustisen spektroskopian, mittausalue on erittäin laaja, minkä ansiosta Kelman DGA 900 TAPTRANS kykenee mittaamaan niin muuntajansäiliön kun käämikytkimenkin öljyjen kaasupitoisuudet tarkasti ja luotettavasti. 9 kaasun analyysi voidaan suorittaa kerran tunnissa yhdelle säiliölle ja kerran kolmessa tunnissa kaikille kolmelle kytketylle öljysäiliölle. Kelman DGA 900 TAPTRANS -laitteessa on myös Rapid Mode-ominaisuus, joka mittaa 4 kriittistä kaasua ja kosteuden öljystä noin 30 minuutissa.

 

Uuden Kelman DGA 900 TAPTRANSin innovatiivinen rakenne mahdollistaa järjestelmän laajennukset, kuten käämikytkimen elektromekaanisen valvonnan ja muuntajan läpivientieristimien valvonnan integroituna samaan laitteeseen.

Tehokytkimen öljy
Valitsimen öljy
Muuntajan öljy

Kelman DGA 900 TAPTRANS valvomassa muuntajan ja käämikytkimen säiliöitä

Kelman DGA 900 TAPTRANS esite. Ole hyvä ja ota yhteyttä niin kerromme lisää.