Skip to main content
search

FME® Server

Automatisoi kaikki datan muuntamiseen liittyvä FME Serverillä

Automatisoi

Prosessoi aineistoja automaattisesti määrittelemällä tapahtumia tai ajastuksia, mistä ajot käynnistyvät. Voit esimerkiksi tarkkailla kansiota, sähköpostia tai rajapintaa, ja asettaa haluamasi ajot käynnistymään joko tietyssä järjestyksessä peräkkäin tai yhtä aikaa rinnakkain.

Tapahtumapohjainen ajojen käynnistys

FME Serverin käyttöliittymän avulla voit määritellä tapahtumia, joiden pohjalta ajot käynnistyvät. Tapahtuma voi olla esimerkiksi uusi tai muokattu aineisto, rajapinnasta tuleva viesti tai sähköposti, mikä käynnistää valitsemiasi ajoja.

Ajojen ajastaminen

Luo prosesseista toistettavia rutiineja FME Serverin ajastustoimintojen avulla. Voit määritellä, milloin ja millaisin välein ajastukset käynnistyvät, ja hallita ajastuksia helposti.

FME Server mahdollistaa lisäksi viestien lähetyksen onnistuneista ajoista ja virhetilanteista.

FME Serverin palvelut

Voit toteuttaa aineistojen lataus- ja muunnospalvelut helposti FME Serverin avulla, ja kytkeä FME Serverin toiminnallisuudet esimerkiksi karttakäyttöliittymän taustalle. Palveluita on kätevä muokata FME Desktopilla, ja ne voidaan julkaista uudelleen FME Serverille ilman käyttökatkoa.

FME Cloud : FME Server täydellä ylläpidolla

Haluatko automatisoida työnkulkuja, jotka olet tehnyt FME Desktopilla, mutta tarvittavat koneet ja resurssit FME Serverille puuttuvat? FME Cloud on ratkaisu. Me pystytämme, konfiguroimme ja ylläpidämme FME Serverin puolestasi pilvessämme.

Turvallisuus

FME Server on huipputurvallinen ohjelmisto. Turvallisuus on otettu huomioon autentikoinnissa, käyttäjärooleissa, datan hallinnassa ja tiedonsiirrossa verkossa. Lue lisää.

Skaalautuvuus

FME Serveriä on helppo skaalata ylöspäin lisäengineillä. Ota lisätehoa käyttöösi ilman käyttökatkoa. Lue lisää.

Helppokäyttöisyys

FMe Serverin käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja intuitiiviseksi, ja automatisointien ja palvelujen pystyttäminen on nopeaa.

REST API

FME Serverin REST API sisältää runsaasti toimintoja FME Serverin hallintaan. Ajojen käynnistys FME Serverin ulkopuolelta on helppoa sen avulla. Lue lisää.

Vikasietoisuus

FME Server on vikasietoinen, ja se toipuu hyvin erilaisista virhetilanteista. Siten datasi ja prosessisi ovat turvassa. Lue lisää.

Liitettävyys

FME Serverin voi kytkeä helposti muihin sovelluksiin, järjestelmiin ja webbikäyttöliittymiin, ja näin saat FME:n koko muunnoskapasiteetin niiden käyttöön.

Haluatko FME Serverin toiminnallisuudet pilvipalveluna? Tutustu FME Cloudiin tai ota yhteyttä.